Graduateowls-albania.com
Graduateowls-albania.com
Menu Menu

Si është vendosur çmimi ?

Duke shkruar nga e para
Redaktimi / Korrektimi
Pyetje me zgjedhje të shumëfishtë
Zgjidhja e Problemeve
Çmimi për faqe
(275 fjalë)
14 ditë 10 ditë 6 ditë 3 ditë 2 ditë 24 orë 12 orë 6 orë 3 orë
Student
Bachelor
Profesional
Ndihma e pranimit

Çmimi i porosisë suaj varet nga disa faktorë: lloji i letrës, niveli i saj i kompleksitetit, numërimi i faqeve, afati i fundit dhe shtesat shtesë.

Këtu janë opsionet tona shtesë që mund t’i shtoni në porosinë tuaj:

• Faqja abstrakte. Bashkëpunimi është 14,99 dollarë.   

• Shërbimi VIP për Klientin. Kur zgjidhni këtë veçori, ju merrni privilegjin të shërbeni si # 1. Ne do t’ju përgjigjemi të gjitha kërkesave tuaja menjëherë. Ju gjithashtu do të merrni njoftime SMS me statusin e porosisë tuaj. Mund ta merrni për 14,99 dollarë.   

• Raporti i arizmit të plagjit Kjo veçori është për ju nëse dëshironi të siguroheni që letra juaj është autentike. Çmimi për dokumentet e faqeve me hapësirë ​​të dyfishtë është 9,99 dollarë – 1-10 faqe, 10,99 dollarë plus 1 dollarë për çdo faqe shtesë për njëmbëdhjetë e më shumë faqe. Çmimi për dokumentet e moshës me një hapësirë ​​të vetme është 6 – 1-5 faqe, dhe 11,99 dollarë plus 2 dollarë për çdo faqe shtesë për gjashtë e më shumë faqe.   

• Shkrimtari i preferuar. Nëse i drejtoheni kompanisë sonë jo për herë të parë dhe ju pëlqeu punimi i plotësuar nga një autor i veçantë, ju mund t’ia caktoni orën tjetër të ardhshme atij ose asaj. Çmimi do të varet nga shkrimtari.   

Gjithashtu, ne kemi zbritje për porositë me çmimin total më shumë se 500 $ – një zbritje prej 5%, dhe për porositë me çmimin e përgjithshëm më shumë se $ 1000 – një zbritje prej 10%.