Graduateowls-albania.com
Graduateowls-albania.com
Menu Menu

Rreth Nesh: Informacioni i nevojshëm

Ne jemi një kompani që është krijuar për të ndihmuar studiuesit dhe biznesmenët të përballen me punimet e tyre. Ne mund të dalim me çdo lloj shkrimi për çdo temë. Studentët na besojnë detyrat e tyre sepse ata e dinë që ne ofrojmë vetëm shërbime të një cilësie të jashtëzakonshme. Prandaj, projektet e plotësuara nga autorët tanë me përvojë u sjellin atyre nota të mira. Ne ofrojmë përparësi të shumta unike që na bëjnë të dallohemi midis shërbimeve të tjera.

Në ekipin tonë të shkrimtarëve dhe redaktorëve, ne kemi ekspertë në fusha të ndryshme studimi nga një numër vendesh anglishtfolëse . Të gjithë ata janë anglishtfolës amtare me diploma Master dhe Ph. D. dhe i dinë të gjitha kërkesat për punime akademike dhe janë të ditur në fushat e tyre të studimit. Në faqen tonë të internetit, ju mund ta delegoni projektin tuaj tek një ekspert nga SHBA, Britania e Madhe, C anada ose Australia. Ne garantojmë të zgjedhim autorin më të përshtatshëm për porosinë tuaj. Përveç kësaj, ne u ofrojmë klientëve tanë një mundësi për të zgjedhur shkrimtarët e tyre të preferuar.

Një përfitim më shumë i kompanisë sonë është Ekipi ynë për Mbështetjen e Klientit me 24/7. Menaxherët tanë do t’ju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju ndihmojnë për çdo çështje sa më shpejt të jetë e mundur. Përveç kësaj, ne kemi një mundësi “Shërbimi VIP ndaj klientit”. Nëse e shtoni në porosinë tuaj, ne do t’ju dërgojmë njoftime SMS sapo të ndryshojë statusi i letrës.

Ne gjithashtu kemi një garanci të kthimit të parave . Kjo do të thotë që nëse porosia juaj dorëzohet me vonesë, nuk dorëzohet fare ose nuk përmbush udhëzimet tuaja, ju mund të kërkoni një rimbursim.

Ne sigurojmë konfidencialitetin absolut të të dhënave tuaja private dhe të pagesave. Privatësia e klientëve tanë është një nga prioritetet tona .

Plagjiatura është një çështje e rreptë për studiuesit. Ne kurrë nuk rishitim ose rishkruajmë letrat tona. Ne garantojmë që çdo letër e vetme është shkruar nga shkrimtarët tanë profesionistë nga e para, në përputhje me kërkesat e secilit klient. Ju gjithashtu mund të kërkoni një raport plagjiaturë si provë e origjinalitetit të projektit tuaj. Ky shërbim vjen për një tarifë shtesë.

Ju mund të përfshini një faqe Abstrakt, një skicë, një tabelë të përmbajtjes ose materiale të tjera të kërkuara në letrën tuaj. Përveç kësaj, ne ofrojmë një opsion “Kontroll të dyfishtë”, i cili është i popullarizuar në mesin e klientëve tanë të rinj dhe veçanërisht kërkues. Kjo do të thotë që punimi juaj do të korrigjohet gjithashtu nga një redaktor me përvojë.

Siç mund ta shihni, ne nuk shesim thjesht ese të personalizuara. Duke iu drejtuar kompanisë sonë për ndihmë akademike, ju do të merrni një zgjidhje të plotë për detyrat tuaja me shkrim. Ju nuk duhet të paguani më shumë për këtë, pasi ne kemi vendosur çmime të arsyeshme për shërbimet tona. Kjo sepse ne përpiqemi t’i bëjmë shërbimet tona të përballueshme për çdo student. Ne bëjmë më të mirën për t’ju ofruar përvojën më të mirë të ritmit të personalizuar.