Graduateowls-albania.com
Graduateowls-albania.com
Menu Menu

Duke kërkuar për një tru shkrim asistent ?

Na provoni! Ne punësojmë vetëm autorët më të mirë për t'i ndihmuar studentët të kenë sukses akademik

Calculate Your Price


Price: $10

Next Step

Students

Shërbimi më i mirë për të shkruar ese në temën tuaj


Shumë studentë pajtohen se puna në punime akademike është një detyrë rraskapitëse. Detyrat për të shkruar kërkojnë njohuri dhe aftësi specifike, së bashku me shumë kohë dhe nerva. Për fat të mirë, tani ju keni një mundësi për të marrë ndihmë për shkrim nga shërbimi ynë për ese në kolegj . Ne përpiqemi t’i bëjmë letrat e personalizuara të përballueshme për çdo student në mënyrë që ata të arrijnë sukses me përpjekjet minimale. Ne do të menaxhojmë çdo lloj detyre, për çdo temë, çdo nivel akademik dhe çdo afat.

 

Statistikat tona


1290+
1290+
Porositë e përfunduara
185+
185+
Punon në progres
32k+
32k+
Shkrimtarë profesionistë
98.5%
98.5%
Klientë të kënaqur

Kush Ofron Shërbime për Shkrim Ese Këtu


Ne e dimë se është një vendim i përgjegjshëm që t’ia besosh letrat tuaja dikujt tjetër. Për këtë arsye, ne kemi bërë gjithçka për të bindur studentët të përdorin shërbimet tona të shkrimit të eseve . Ne i marrim me shumë kujdes proceset e zgjedhjes dhe trajnimit të autorëve dhe redaktorëve tanë . Çdo aplikant duhet të provojë kualifikimin e tij / saj dhe të kalojë një test kompleks gjuhësor për t’u bërë pjesë e ekipit tonë. Tani, ne kemi një ekip të madh autorësh të cilët janë ekspertë në fushat e tyre të veçanta të studimit, që do të thotë që kur një klient bën një porosi, ai menjëherë i kalohet shkrimtarit më të rëndësishëm.

 

Të gjithë shkrimtarët tanë i dinë kërkesat për çdo stil akademik, kështu që ata mund të menaxhojnë porositë që duhet të citohen dhe formatohen sipas APA, MLA, Chicago, Harvard ose ndonjë format tjetër. Ata gjithmonë vijnë me idetë e tyre unike për çdo temë, kryejnë hulumtime të kujdesshme dhe më pas hartojnë punimet. Pasi shkrimtari të ketë përfunduar punimin, ai i kalohet një redaktori që e kontrollon atë për gabime drejtshkrimore dhe gramatikore, shtypshkrime, rrjedha dhe plagjiaturë. Mund të jeni i sigurt se do të merrni një letër të shkruar në përputhje me kërkesat tuaja origjinale.

Çfarë mund të ofrojmë për ju

Ne Tani Mund të Fillojmë të Shkruajmë Ese 

 

Pra, a doni të merrni ndihmë për shkrim nga ne? Ja se si funksionon gjithçka në faqen tonë të internetit:

  1. Ju plotësoni një formular porosie. Sigurohuni që të ofroni udhëzime të hollësishme për projektin tuaj. Ju mund të shtoni skedarë që janë të nevojshëm për të përmbushur detyrën siç duhet.
  2. Vazhdoni të bëni pagesa. Ne ofrojmë vetëm shërbime të parapaguara. Do të thotë që ne do të fillojmë të shkruajmë ese për ju pasi të keni paguar për të. Ne garantojmë që paratë tuaja janë të sigurta, ne punojmë vetëm me sisteme të besueshme pagese.
  3. Ne caktojmë një shkrimtar për porosinë tuaj. Ju mund të siguroheni që ne do të zgjedhim autorin më të përshtatshëm që është në dispozicion dhe mund të hartojë ose një projekt perfekt për ju.
  4. Ndiqni statusin tuaj të porosisë. Thjesht hyni në llogarinë tuaj dhe kontrolloni statusin e letrës tuaj. Ju gjithashtu mund të bisedoni me shkrimtarin tuaj këtu.
  5. Shkarkoni letrën. Sapo letra juaj të shkruhet dhe redaktohet, ne do t’ju dërgojmë një njoftim. Tani, mund ta shikoni paraprakisht dhe të shkarkoni versionin përfundimtar, nëse përputhet me pritjet tuaja.
FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh për të shkruarit ese me porosi

 

Pyetje: A është e ligjshme të blini letra të personalizuara?

A: Po Ju nuk po bëni asgjë të paligjshme. Jusus jeni duke punësuar një ekspert për të marrë ndihmë gjatë studimeve tuaja. Për më tepër, ne kurrë nuk i inkurajojmë studentët të paraqesin punimet tona si të tyre. Çdo ese e blerë nga ne duhet të përdoret vetëm si një shembull.

 

Pyetje: Si mund të jem i sigurt që i drejtohem një kompanie të besueshme?

A: Ju duhet të kontrolloni kredencialet e ndërmarrjes për të siguruar që ajo është regjistruar me një adresë të vërtetë. Uebfaqja duhet të jetë e qartë dhe informuese. Pastaj, kontrolloni dëshmitë.

 

Pyetje: Çfarë lloj shërbimesh mund të marr nga ju?

A: Ne mund t’ju ndihmojmë me të gjitha llojet e shërbimeve të shkrimit me porosi . Autorët tanë të aftë dhe të ditur do të menaxhojnë çdo lloj punimi akademik, për çdo temë, çdo nivel kompleksiteti dhe çdo afat të caktuar. Përveç kësaj, ne ofrojmë ndihmë me shkrim biznesi. Ju gjithashtu mund të merrni shërbime të redaktimit dhe korrigjimit të provave nga ne.

 

Pyetje: Po sikur të mos jem i kënaqur me letrën tuaj?

A: Ju gjithmonë mund të kërkoni një rishikim falas. Sigurohuni që të jepni udhëzime të qarta dhe të hollësishme në mënyrë që shkrimtari ynë të dalë me letrën që ju nevojitet. Ju lutemi vini re se ne do të sigurojmë një rishikim falas vetëm nëse udhëzimet tuaja fillestare për letrën mbeten të njëjtat. Nëse, megjithatë, rishikimet tona falas nuk funksionojnë, ju mund të kërkoni një rimbursim.

 

Pyetje: A mund të garantoni se unë do të marr një dokument 100% origjinal nga ju?

A: Po! Autorët tanë hartojnë çdo ese nga e para, në përputhje me kërkesat tuaja specifike. Ju gjithashtu mund të kërkoni një raport plagjiaturë si provë e veçantisë së gazetës tuaj për një tarifë shtesë. Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të eseve me cilësi të jashtëzakonshme .

 

Pyetje: Më duhet një letër në një fushë shumë specifike. A ka ndonjë probabilitet që shkrimtarët tuaj të jenë të ditur për temën time?

A: Ka shumë të ngjarë që shkrimtari i caktuar në projektin tuaj të mbajë një diplomë pasuniversitare në fushën tuaj të lëndës. Ne kemi shumë shkrimtarë në ekipin tonë dhe jemi krenarë që disa prej tyre janë ekspertë në fusha shumë të kufizuara.

 

Pyetje: A mund ta formatoni letrën time?

Përgjigje: Po, ne gjithmonë i formatojmë punimet tona sipas stilit akademik që klienti tregon kur vendos një porosi. Ju lutemi sigurohuni që të tregoni të gjitha kërkesat kur plotësoni një formular porosie.

 

Pyetje: A keni operatorë të drejtpërdrejtë për mbështetjen e klientit?

A: Po! Ne ofrojmë të shkëlqyer në internet dhe telefon mbështetje për të siguruar çdo klient merr më të mirë Ese Shkrimi s ervice përvoja të jetë e mundur. Meqenëse kemi shumë klientë nga e gjithë bota, përfaqësuesit tanë të ndihmës për klientët janë të arritshëm 24/7.